Valencià Valencià | Castellano Castellano
Cercador

Cultura

Cultura

Logo TBLogo CCult
 

Adreça: C/ Sant Jordi, 34
Telèfon: 96-6567766 
Correu-e  


CASA DE CULTURA-TEATRE BENEFICÈNCIA
La Casa de Cultura de Banyeres de Mariola es va inaugurar l’any 1989. Construïda sobre l’antic Teatre Beneficència, consta de les següents dependències:
Teatre Beneficència: En l’actualitat es fa servir per a la realització de conferències, presentacions, representacions teatrals escolars, local d’assaig de les companyies locals i altres activitats. Les associacions, entitats o particulars poden sol.licitar l’ús de la mateixa a través del contacte amb els Tècnics de Cultura i omplint la instància general a l’ajuntament. Té una capacitat per a 230 persones.
Tf. De contacte: 96-656731/96-6567766
Sala d’usos múltiples: Situada en la segona planta, aquesta sala té capacitat per a noranta persones i es fa servir com a sala de reunions i conferències.
Gimnàs: Situat en la planta baixa.
Magatzem: Situat a la planta baixa
Biblioteca Pública Municipal: La Biblioteca Pública Municipal de Banyeres de Mariola forma part de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Consta de dues Sales, la Sala d’adults situada en la planta baixa i la Sala infantil i juvenil situada en la primera planta. El fons de la Biblioteca és en l’actualitat de 16.000 documents que inclouen tot tipus de material: Llibres, fonoteca, videoteca i d’altres. Des de l’any 2003 el catàleg de la Biblioteca de Banyeres, inclou la donació de la Biblioteca personal de Mario Brotóns Jordà. L'accés a la biblioteca és gratuït, públic i universal. Només s'exigeix el carnet de soci per al préstec bibliogràfic i per a l'ús de determinats serveis, com l'accés a Internet o l'accés al servei audiovisual.

Imprès de sol.licitud de carnet.
Serveis de la Biblioteca:
Prèstec: Amb el carnet de soci de la Xarxa de Lectura Pública valenciana es pot accedir al servei de préstec de llibres i materials especials (DVD, CD, vídeos, etc). Com a norma general els usuaris poden disposar de llibres per un termini de quinze dies prorrogables i materials especials (vídeos, DVD, CD) per set dies no prorrogables.
Fotocòpies. La Biblioteca disposa d'un servei públic de reprografia per a la reproducció de tots aquells documents que la legislació o el reglament de les biblioteques municipals permeten (premsa retrospectiva, butlletins oficials, etc.).
Internet. La Biblioteca facilita als seus socis l'accés gratuït a Internet.
Préstec interbibliotecari. Quan vulgues consultar algun llibre que no es troba a la nostra biblioteca o demanar fotocòpia d'algun article determinat d'una revista especialitzada, la Biblioteca pot tramitar la teua sol.licitud de préstec a la biblioteca on hages localitzat el document. 

Fitxa per a préstec interbibliotecari.
Desiderates. Si desitges que la nostra biblioteca municipal adquiresca algun document determinat fes arribar la teua sol·licitud per mitjà del servei de desiderates. Estudiarem la teua proposta. 

Desiderata per emplenar.
Horari:
De dilluns a divendres:
Estiu (Juliol-agost): De les 11’00 a les 14’30 h.
Hivern (Setembre-juny): De les 10’00 a les 14’00 h i de les 16’00 a les 20’00 h.

Enllaços:
Pots consultar el nostre catàleg a les següents pàgines:
Xarxa electrònica de Lectura Pública Valenciana: http://xlpv.cult.gva.es/index.php
Portal de Biblioteques Valencianes: http://biblioportal.cult.gva.es/indexv.htm
Altres
Biblioteca Valenciana: http://bv.gva.es/screens/biblioteca_val.html
Biblioteca Nacional: http://bne.es/
Xarxa de Biblioteques públiques de l’Estat: http://www.mcu.es/
Biblioteca de la Universitat d’Alacant: http://www.ua.es/es/bibliotecas/
Biblioteca de la Universitat de València-Estudi General: http://www.uv.es/biblioteca/
Biblioteca de la Universitat Politècnica de València: http://www.upv.es/bib/

Imagen de ContenidoC/ Teatre, 4
Venda telefònica anticipada: 96-6567315 (matí)
96-6567766. (vesprada)
Correu-e


TEATRE PRINCIPAL de Banyeres de Mariola.
El Teatre Principal de Banyeres de Mariola ofereix programació de Teatre, Música i Cinema. En l’actualitat perteneix a la Xarxa Musical Valenciana i al Circuit Teatral Valencià.
Si vols rebre la programació cultural a casa, envia un correu-e amb les teues dades a l'anterior adreça.

 
CONSULTAR PROGRAMACIÓ CULTURAL TARDOR 2009
Ajment. de Banyeres de Mariola. 2022